240kg LJUD!

Dags att uppdatera efter ett par händelserika dagar! Äntligen är Pattes ljud fixat efter mycket motgångar.
Allt böjade i onsdags när jag och Patte åkte till stan för att betala och hämta alla saker då pattes fars kontokort inte funkat, så han fick helt enkelt lägga 20lakan kontant :P lite rolig syn fakitskt. När vi håller på att packa in allt i pattes bil visar det sig att allt inte får plats... så därför måste vi åka 2 vänder fram och tillbaka, not nice. När vi sedan fått hem allt så ska vi börja sätta ihop allt och de är då de börjar krångla lite... för att vara säkra på allt läser vi manualer, kollar internet och tom ringer till butiken för att kolla hur de ska kopplas, så vi inte gör fel! Dom säger då att vi kan testa oss fram vilket gjorde oss ganska trygga. "Fan de här ser bra ut!" sätter på strömen till allt och...........POFF..........omg..........va i helvete, pang sa det, rök kommer ur BÅDA baslådorna och det luktar bränt, FUCK! Vi tar ut alla sladdar och ringer till butiken och berättar vad som hänt och dom kan inte tro sina öron och ber oss ta med allt och komma in till butiken, vilket vi gör. Väl där så visar det sig att de inbyggda förstärkarna till högtalarna som sitter i baslådorna har gått sönder.... dom är shyssta och skickar med en extern förstärkare för typ 3 000.

Felet dom gjorde var att dom bara kollade att ena basen funkade och antog att det skulle vara samma problem med den andra vilket inte var fallet... så när vi kommer hem och ska testa det igen visar det sig att den basen dom inte hade testat var helt trasig och funkade inte alls! Klockan var då för mkt eftersom butiken hade stängt så vi fick vänta med det tills idag. Så idag åker vi in till stan en 4de gång på 2 dagar. När vi kommer till butiken så har ju killen som hjälpt oss med allt hittils försovit sig..... vi fick vänta lite mer än 2 timmar på den filuren, under tiden hann vi gå till 7-Eleven 2 ggr och sitta i en park och chillat stenhårt. Efter lite snack med killen där så kunde vi väldigt glada gå därifrån med en sproilans ny baslåda :D! Vi har testat allt nu och de är helt sinnesjukt högt och klart ljud!

Såhär i slutet på inlägget vill jag passa på att hälsa Niclas välkommen hem! Ser fram emot lite sköna bilder från lumpen!

Här kommer bilder på högtalarna!





De kommer ett skönt klipp med lite smakprov på ljudet i nästa inlägg ;)

Love Lunk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0